Академия за Зелен Бизнес - лого

Академия за зелен бизнес на 17-18 септември в София

academyskorostАкадемията за зелен бизнес е уникална образователна програма, базирана на убеждението, че решенията на екологичните проблеми са бизнес възможност и че единствено силата на бизнеса може да намери и приложи мащабните решения, които са ни необходими за да преодолеем огромните предизвикателства, пред които обществото ни е изправено.

Академията представя достъпен и конструктивен поглед към тези предизвикателства, а целта е да предадем на участниците един нов и практичен начин на мислене.

Провежда се в два дни, петък и събота. Състои се от девет лекции, всяка от които представя различна област на развитие: екология, икономика, мениджмънт, маркетинг, комуникации, лидерство, стратегии. Лекциите са представени от шестима лектори, както и от гости. Всички те са от света на реалния бизнес и участието им в академията е най-силната причина да вярваме в смисъла и успеха на тази иницатива. Повече за програмата и лекторите.

Академия за зелен бизнес е за предприемчиви и ангажирани професионалисти, както и за всички, които искат да променят кариерата си и да потърсят развитие в зелени сектори. Това е и много добра възможност да изградите добри контакти и с други хора, които работят в тази област.

Цената е 290 лв за човек, с включено ДДС. Предлагаме отстъпка за студенти, за групи, за хора от една и съща фирма, както и за всеки, който успее да ни убеди, че трябва да получи отстъпка.

За да се запишете, пишете ни на yes@gorichka.bg. Следващото издание е на 17 и 18 септември 2010 година.

ПС. Академията е развитие на „Училище Горичка“. Решихме да го превърнем в академия, защото по-точно отговаря на идеята ни за непрекъснато надграждане и развиване на програмата, допълването с нови модули и дори създаването на специални модули, за хора преминали вече през двудневния формат. А и за да не ни питат повече „От каква възраст ги приемате в зеленото училище?„.

02 comments on “Академия за зелен бизнес на 17-18 септември в София

 • Лилияна Андреева , Direct link to comment

  Това е виртуално (окултно, спиритическо, суеверно ) мислене и сляпа вяра в нещо , което не е подплатено с конкретни действия.Нещо като “ Не късайте цветята“ и “ Не плюйте по тротоара“ . Според мен истината се крие в името на думата БИЗНЕЗ на английски.Така се тълкуват всички текстове – зад всяка буква има по една цифра.Моята версия е:
  БУЗИНЕС =( БУ . ЗИ + Не) . С = ( 41 кв.км . 31 квадрата 1+ 1 кв.км ) . 4 региона = 5 088 кв.км – това е архитектурен план за екологична урбанизация на човешкото битие с календарен кадастър.Виж значението на буквите в акростих.
  Б = 4 = Берил – хим.ел. №4
  У = Уно – но италиански език
  З = 3 = Три
  И = 1 = Идрогено – хим.ел. №1
  Не = 1 = Хидрогено – хим.ел. №1
  С = 4 = Куатро – на италиански език

Comments are closed.