Форум Родителство 2010

В Горичка вярваме, че начинът, по който отглеждаме децата си, е пряко свързан с бъдещето на обществото, в което живеем. В този смисъл, има доста неща, които бихме искали да се случват различно и в България. Затова решихме да поканим най-различни хора, които работят, играят, мислят и учат за отношенията между възрастните и децата и говорят за това вдъхновяващо.

Защо на 25-ти септември?

Защото е събота, след лятото.
Вратите се отварят в 9 ч.
Програмата започва в 10 ч. и свършва в 17 ч.

Защо е в Модерен театър?

Защото Модерен театър е достатъчно голяма зала,
има фоайе, кафене и малка зала, която ще използваме за децата.
Намира се на ул. Върбица №12 в София. (ето и карта)

Кой ще говори?

Ето лекторите, които са потвърдили досега: Таня Русева – Бу, Ирина Каракехайова, Жюстин Томс, Орлин Тодоров, Марин Бодаков, Милена Ленева, Зорница София, Виктор Самуилов, Иван Игов, Любов Георгиева и Явор Джонев. През цялото време на сцената, освен лекторите, ще са и Маги Малеева и Василена Доткова.

Таня Русева - Бу Ирина Каракехайова Жюстин Томс Орлин Тодоров Марин Бодаков Милена Ленева

Зорница София Виктор Самуилов Иван Игов https://gorichka.bg/?p=2115&l=1 

Мога ли да си взема децата?

Да. Ще организираме паралелна програма за деца в кафето, което ще превърнем в детски център. Тя ще е достъпна със записване и допълнително ще ви информираме за нея. Иначе до залата има достъп за колички, ще осигурим и място за смяна на пелени.

Децата на Форум Родителство

Ако се чудите какво да ги правите (децата), докато сте на форум “Родителство” на 25ти септември, ето какво предлагаме на самото място на събитието.

Така наречената паралелна програма за деца ще започне едновременно с тази за родители и ще се състои от две сесии – сутрешна (9.00-14.00) и следобедна (14.00-18.00).

Малките (3-6 години) ще могат да изберат да останат или при Камелини-Монтесори, или при Плейцентър Приятели.

Големите (6-10 години)ще се забавляват с Little Owl на сутрешната сесия, а следобед с Бъдеще сега, за да има избор.

Най-малките (до 3 години) са също добре дошли, но за тяхната програма ще трябва да се грижат родителите им. Ще осигурим паркинг за колички, място за преобуване и добра компания.

Всички групи са платени, по 10 лв за сесия (20 лв за цял ден). Местата са ограничени: в групите за големи има място само за 15 деца сутринта и 15 деца следобед. В групите за малки ще запишем първите 40 деца за сутринта и първите 40 деца за следобед. Регистрацията ще става онлайн, като я допълним към сегашната регистрация за родителите, плащането също ще е онлайн. Можете да регистрирате децата и да платите и в магазините наБиомаг. Когато местата се запълнят, спираме записването.

За децата в групите ще има сандвичи, био кисело мляко, изворна вода. В кафе паузите и обяда родителите сами ще преценят взимат ли си децата с тях или ги оставят.

Колко струва?

Ако се регистрирате предварително в
Gorichka.bg или в магазините БиоМаг,
цената е 20 лв. за един и 30 лв. за двама.
Ако се регистрирате на място,
в деня на събитието, цената е 30 лв на човек.


Основни спонсори

Спонсори

 

Основни медиа партньори

Медиа партньори

Коментари

  1. Това е гениално и страхотно и аз отговорно си поставям за цел да го разпространя сред зелените в Американски Университет Благоевград.

    Наистина прекрасен материал.

  2. Господи, отнеми дните ни… Защо все още има хора, които са слепи за истинските факти, а именно – че хората и повишеното отделяне на въглероден диоксид НЕ СА причина за глобалното затопляне. Защо, защо, защо уж същества с отворено съзнание и широк мироглед, които трябва да бъдат основата на промяната към едно ново, СВОБОДНО глобално общество се подлъгват от лъжи, не по-малки от тези за тероризма (например) и скроени от абсолютно същите хора? И също така учени, професори, общественици… ако не отворим очите си сега, мисията на тези, които дирижират живота ни в последните 100 години, ще е изпълнена.
    И за да не бъда разбран погрешно – аз съм за намалянето на вредните емисии и намаляне на човешкото замърсяването във всяка една негова форма. Но съм против това една научно оборена, но полтически удобна хипотеза да служи за извинение за налагане на още по-голям икономически контрол и несвобода над хората по света. Против това съм вниманието на зеленомислещите хора да бъде отвличано от същинските проблеми със замърсяването, защото така е удобно на политиците. Против това съм някой да изкарва пари на гърба на незнанието и наивността на уж мислещите, независимо от коя страна на барикадата се намира, за сметка на хората по цял свят и особено онези 3 милиарда в развиващите се страни. Против това съм еколози, които уж милеят за планетата (мислят глобално), да си затварят очите за доказани факти и да коленичат пред една робска доктрина, само и само да обслужат собствените си локализирани интереси.
    Не бъдете част от стадото, търсете истината и си отворете очите, не се оставяйте да ви излъжат по най-наглият начин за пореден път. А, и да – има много други по-различни източници за информация от модерираната Wikipedia, например 🙂

  3. Ами вместо да ни упреквате, отворете ни очите. Щом имате по-добра и по-качествена информация от нас, не ни оставяйте в заблуждение. Кажете ни истината такава, каквато я виждате. Може би наистина сме заблудени от липсата на широк поглед върху нещата. Но може би имаме капацитет да ви разберем. Не ни дръжте в неведение, защото така обслужвате каузата на същите тези политици и други, които съзнателно ни държат в информационно затъмнение.