Академия за зелен бизнес

Семинар за промените в света на бизнеса към устойчиви и отговорни практики. Подходящ за всеки, който се развива професионално в тази област.

Академията за зелен бизнес е уникална образователна програма, базирана на убеждението, че решенията на екологичните проблеми са бизнес възможност и че единствено силата на бизнеса може да намери и приложи мащабните решения, които са ни необходими за да преодолеем огромните предизвикателства, пред които обществото ни е изправено.

Академията представя достъпен и конструктивен поглед към тези предизвикателства, а целта е да предадем на участниците един нов и практичен начин на мислене.

Провежда се в два дни, петък и събота. Състои се от девет лекции, всяка от които представя различна област на развитие: екология, икономика, мениджмънт, маркетинг, комуникации, лидерство, стратегии. Лекциите са представени от шестима лектори, както и от гости. Всички те са от света на реалния бизнес и участието им в академията е най-силната причина да вярваме в смисъла и успеха на тази иницатива. Повече за програмата и лекторите.

Академия за зелен бизнес е за предприемчиви и ангажирани професионалисти, както и за всички, които искат да променят кариерата си и да потърсят развитие в зелени сектори. Това е и много добра възможност да изградите добри контакти и с други хора, които работят в тази област.

Таксата е 290 лв за човек, с включено ДДС. Предлагаме отстъпка за студенти, за групи, за хора от една и съща фирма, както и за всеки, който успее да ни убеди, че трябва да получи отстъпка.

Следващото издание на Академията е на:

пролет, 2013.

Записвания и повече информация на мейл yes@gorichka.bg, мобилен 0887 60 62 70.