Стоян Лаловски


Стоян Лаловски работи професионално в областта на информационните технологии повече от 10 години. Преди 2 години основава masterplan, която се занимава с итегрирани ИТ решения за малки и средни организации на принципа на ауторсинга. През последната година важен фокус в развието на фирмата става търсенето и прилагането на решения за устойчиви ИТ практики. В това начинание masterplan получиха партньорското рамо на Горичка, професионалната подкрепа на denkstatt и помощта на още безценни приятели.

Достигането до темата за приложими устойчиви ИТ решения е естествен резултат от ежедневния сблъсък на Стоян с гигантското неефективно потребление, което се случва във всеки „техно” офис и е причинено от незнание или от чудовищен потребителски глад в главите на „служещите” и „управляващите”.

Тъй като и в България вече се появиха „белите лястовици” на променящото „зелено” познание, предвождани безстрашно от „ Мисия Горичка”, в masterplan решават да помогнат на компаниите да приложат част от това познание и разбиране в работата си.

В презентацията си Стоян ще представи някои приложни аспекти от възможностите за устойчиви ИТ и ще ви покаже, че компютърните специалисти също имат горещи сърца и грижовни умове. Не само към машините, а и към хората и природата.:)

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.