Форум Родителство 2010

В Горичка вярваме, че начинът, по който отглеждаме децата си, е пряко свързан с бъдещето на обществото, в което живеем. В този смисъл, има доста неща, които бихме искали да се случват различно и в България. Затова решихме да поканим най-различни хора, които работят, играят, мислят и учат за отношенията между възрастните и децата и говорят за това вдъхновяващо.

Защо на 25-ти септември?

Защото е събота, след лятото.
Вратите се отварят в 9 ч.
Програмата започва в 10 ч. и свършва в 17 ч.

Защо е в Модерен театър?

Защото Модерен театър е достатъчно голяма зала,
има фоайе, кафене и малка зала, която ще използваме за децата.
Намира се на ул. Върбица №12 в София. (ето и карта)

Кой ще говори?

Ето лекторите, които са потвърдили досега: Таня Русева – Бу, Ирина Каракехайова, Жюстин Томс, Орлин Тодоров, Марин Бодаков, Милена Ленева, Зорница София, Виктор Самуилов, Иван Игов, Любов Георгиева и Явор Джонев. През цялото време на сцената, освен лекторите, ще са и Маги Малеева и Василена Доткова.

Таня Русева - Бу Ирина Каракехайова Жюстин Томс Орлин Тодоров Марин Бодаков Милена Ленева

Зорница София Виктор Самуилов Иван Игов https://gorichka.bg/?p=2115&l=1 

Мога ли да си взема децата?

Да. Ще организираме паралелна програма за деца в кафето, което ще превърнем в детски център. Тя ще е достъпна със записване и допълнително ще ви информираме за нея. Иначе до залата има достъп за колички, ще осигурим и място за смяна на пелени.

Децата на Форум Родителство

Ако се чудите какво да ги правите (децата), докато сте на форум “Родителство” на 25ти септември, ето какво предлагаме на самото място на събитието.

Така наречената паралелна програма за деца ще започне едновременно с тази за родители и ще се състои от две сесии – сутрешна (9.00-14.00) и следобедна (14.00-18.00).

Малките (3-6 години) ще могат да изберат да останат или при Камелини-Монтесори, или при Плейцентър Приятели.

Големите (6-10 години)ще се забавляват с Little Owl на сутрешната сесия, а следобед с Бъдеще сега, за да има избор.

Най-малките (до 3 години) са също добре дошли, но за тяхната програма ще трябва да се грижат родителите им. Ще осигурим паркинг за колички, място за преобуване и добра компания.

Всички групи са платени, по 10 лв за сесия (20 лв за цял ден). Местата са ограничени: в групите за големи има място само за 15 деца сутринта и 15 деца следобед. В групите за малки ще запишем първите 40 деца за сутринта и първите 40 деца за следобед. Регистрацията ще става онлайн, като я допълним към сегашната регистрация за родителите, плащането също ще е онлайн. Можете да регистрирате децата и да платите и в магазините наБиомаг. Когато местата се запълнят, спираме записването.

За децата в групите ще има сандвичи, био кисело мляко, изворна вода. В кафе паузите и обяда родителите сами ще преценят взимат ли си децата с тях или ги оставят.

Колко струва?

Ако се регистрирате предварително в
Gorichka.bg или в магазините БиоМаг,
цената е 20 лв. за един и 30 лв. за двама.
Ако се регистрирате на място,
в деня на събитието, цената е 30 лв на човек.


Основни спонсори

Спонсори

 

Основни медиа партньори

Медиа партньори