Миксер Планина

Четвъртият по ред Миксер е на 8 февруари, сряда в +ТОВА. Този път темата е Планина.

МИКСЕР е серия от вечерни събития, които се случват на готино място, с приятна музика, отлични напитки, много настроение и добра компания. А една малка част от вечерта отделяме на няколко презентации от специални гости.


 

КЪДЕ, КОГА, КАК И КАКВО

  • в +ТОВА 
  • 8 ФЕВРУАРИ, СРЯДАмежду 18.30 и 23ч
  • темата е Планина, с две кратки презентации, музика и видео
  • със специално внимание върху възможностите за запознанства и обмен на идеи
  • с внимание към детайлите, които осигуряват специално преживяване и приятна атмосфера
  • с вино, домашни вкусотии и много музика

Приблизително 500-те гости на предишните Миксери прекараха супер. Видео от кратките презентации може да видите туктук и тук. А за да усетите атмосфертата сме събрали малко снимки: АприлЮни и Октомври


 

ТЕМАТА 

Този път сме избрали – ПЛАНИНА. Защото я обичаме и искаме и децата ни да могат да я обичат като нас. Поканили сме Росен Босев от вестник Капитал, който да ни разкаже за това, което се случва в българските планини в момента; Евгени Динчев, който е планински гид и може да ви заведе на невероятни места, и Мая Къркаличева – човекът, заснел едни от най-красивите снимки на българските планини, които сме виждали.

ЕВГЕНИЙ ДИНЧЕВ
планинар

МАЯ КЪРКАЛИЧЕВА
фотограф

РОСЕН БОСЕВ
журналист

МЯСТОТО

+ТОВА е място за срещи, събития и изложби с кухня, бар и магазин. Намира се на ул. Марин Дринов 30 и е отворено всеки ден от 10 до 22 часа.

 


 

РЕГИСТРАЦИЯ

Местата са ограничени. За да сте сигурни, че ще има място за вас и приятелите ви, запишете се в списъка с гостите. Не е задължително, но пък е безплатно.М И К С Е Р IV  С Е  С Л У Ч В А,  Б Л А Г О Д А Р Е Н И Е   Н А: 

 

    

 

Supported by a grant from the Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe