Топ 5 стопански и нестопански организации, заради които ви каним на купон

mixer-150

Може би сте забелязали, че ви плясваме по една весела класацийка всеки път, когато искаме да ви обърнем внимание на някое наше събитие. Скрита реклама? О, не, не е скрита.

Ето пак: Направихме Топ 5 имена на стопански и нестопански организации, заради които настояваме да дойдете на нашия Миксер. Той ще е на 5ти април, вторник, след 19ч, в Culture Beat Club. А Миксер е най-общо казано микс от музика, речи, готини хора и надяваме се танци.

1. ВЕЛОЕВОЛЮЦИЯ

veloevoltion

От няколко години вече Велоеволюция се борят за каузата на велосипедистите и за градската еволюция: от град за четирикраки превозни средства, към град за двукраки. Поканихме Теодор Василев да ни разкаже повече за решенията, които те са намерили на проблемите пред велосипедната еволюция в София.

2. БАЕПС

baeps

Българската Асоциация за Електрически Превозни Средства (БАЕПС) е съвсем от скоро, но с големи амбиции и много амбиции. Обединява над 60 души, готови да отделят от собствената си енергия за да променят енергията на превозните средства и в България. Апостол Дянков ще ни разкаже до къде сме с колите на ток.

3. BETTER PLACE

tokyo

Better Place е пример за това как една смела идея съчетана с един изключителен говорител за няколко години се превърна от мечта в реалност. Ще видите.

4. ГОРИЧКА

gorichka

Горичка сме ние и работата ни е да се погрижим за детайлите, за да сме сигурни, че ще се забавлявате, запознавате и вдъхновявате. И че вторник ще е най-силната вечер от седмицата.

5. CULTURE BEAT

beat

Culture Beat ще осигурят декора за всичко това. С вниманието към детайлите, което ни спечели.

За да сте сигурни, че ще има място за вас и приятелите ви, запишете се в списъка с гостите. Не е задължително, но пък е безплатно.

Добавете ме в гест листа

One comment on “Топ 5 стопански и нестопански организации, заради които ви каним на купон

  • Силвина Бурджиева , Direct link to comment

    Силвина Бурджиева и Калина Ралева

Comments are closed.