Как ще достигнем въглеродна неутралност с Богомила Трайкова – Анонимните климатици, еп. 10

Видео поредицата на Gorichka.bg „Анонимните климатици“, посветена на промените в климата, продължава с поредния интересен и вдъхновяваш гост – Богомила Трайкова, известна още като Mila Bogi, която по професия е eксперт по брандинг и комуникации, но може да се определи и като предприемач, посланик на климата и вдъхновител. С ролята си на експерт в устойчивия бизнес тя влиза във Форбс 30 под 30, където я определят като „мултитаскър от ново поколение“.

Основателката на Gorichka.bg Магдалена Малеева разговаря с Богомила Трайкова по различни теми, свързани главно с промените в климата, бъдещето на следващите поколения и въглеродната неутралност.

Ако искате още от „Анонимните климатици“, можете да гледате и епизод 1, в който си говорим за гори, епизод 2, чиято тема са земеделието и храните ни, третия епизод, посветен на възобновяемите енергийни източници, епизод 4 на тема адаптация, епизод 5 с Апостол Дянков за влиянието на климатичните промени, разделения на част 1 и част 2 6-и епизод с участието на инж. Симеон Белорешки, който е посветен на енергийния преход в България, както и епизод 7 с Димитър Енчев, в който си говорим за енергийната промяна в България. Друг интересен епизод отново на енергийна тема е 8 с участието на Анна Димитрова – Ръководител на отдел „Енергийна политика, околна среда и иновации“ в EVN, както и един 100-те млади лидери в енергетиката, избрани от Световния енергиен съвет, и еп. 9 с участието на бившия служебен министър на околната среда и водите и настоящ старши политически съветник на Европейската климатична фондация – Юлиан Попов.

Абонирайте се за YouTube канала на ни, за да гледате първи новите епизоди!
Слушайте подкаста на „Анонимните климатици“ на anchor.fm.
Последвайте ни във Facebook.
Последвайте ни в Instagram.
Последвайте ни в Twitter.
Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.