Кой каза, че бабите не са в час?

reniДетето трябва да расте уважавано, да зачитаме неговите предпочитания, неговия режим на хранене и това, което е добре за него.

Това не са думи на модерна майка или цитат от нова книга за отглеждане на деца. Цитатът е от интервю с най-обикновена българска баба, баба Рени, посетила форум Родителство, по съвет на своята дъщеря. Интервюто е публикувано в една млада медиа, наречена недвусмислено 50+, която обръща внимание на иначе подценяваната в интенет пространството група на големите хора.

Общата тема на материала е мястото на бабите в отглеждането на децата, а по-конкретната тема е: какво мисли съвременната баба за новите принципи в отглеждането на деца. Ще видиш, че има неща, които я вдъхновяват, както и неща, които не може да приеме.

Прочети цялото интервю тук.

One comment on “Кой каза, че бабите не са в час?

  • videania , Direct link to comment

    Напротив , особено бабите са мноооого в час ! А на младите не се сърдете за това , че пренебрегват тези над 50 и ги мислят за бити карти…те са млади и точно така мислех и аз когато бях като тях…Сега виждам , че не е така , че тези над 50+ кипят от живот и могат да бъдат интересни и полезни… Поздрав !

Comments are closed.