ПЕТ причини да не пропуснете и ден от Горичка Филм Фест 2011

Горичка Филм Фест стартира днес от 19:00ч, в кино Одеон с прожекцията на Сметището (Waste Land). Ето ви 5 добри причини да запазите мястото си за прожекциите от феста.

gorichka-film-fest-web

 1. Загрижени сте – за хората, боклука, атомната енергия, мръсния петрол, делфините и рибата, храната в чинията ви, пчелите … и искате да знаете какво се случва с тези неща. Освен това много спешно се нуждаете от вдъхновение.
 2. Обичате събитията на Горичка – като се започне от засаждането на дървета, представянето на някоя книга, форумите ХРАНА, ДОМ, БИЗНЕС, РОДИТЕЛСТВО до Миксер за по едно. Горичка Филм Фест няма да разочарова.
 3. Никога не сте били на нещо организирано от Горичка? Това е голям пропуск, но пред вас се открива цяла седмица за да наваксате.
 4. Обичате да ходите на кино, още повече на филм фест!
 5. Как ви се струва чаша от новото вино от био грозде на Дамяница, придружено от хапки био сирене и кашкавал Harmonica? Това ви очаква след всеки филм във фоайето на кино Одеон. Оставяме на вас да споделите мислите си за видяното с придружаващите ви приятели

  P.S След прожекцията в неделя има друга био изненада!*# 🙂 Започва с буквата “Б”.

02 comments on “ПЕТ причини да не пропуснете и ден от Горичка Филм Фест 2011

 • Борис Пенев , Direct link to comment

  Филмите са добри, някои от тях съм ги гледал по 2 пъти – горещо препоръчвам филм феста на всички, които все още се колебаят!

 • Тодор Танев , Direct link to comment

  Закриването днес завърши доста философски с Дейвид Сузуки, чиято щерка ме вкара в размисъл преди години с изказването си пред ООН. Определено всеки филм си заслужава времето и определено възнамерявам да ги повторя, тъй като нерядко организирам домашно кино с приятели и някой заглавия ги преповтарям многократно вече.
  http://www.youtube.com/watch?v=TQmz6Rbpnu0&feature=related

Comments are closed.