Покана: We Are Water стартира на 28 септември в цял свят

Официалното представяне на една нова фондация ще се случи в целия свят на 28 септември, вторник с прожекцията на документалния филм „Аралско море, загубеното море“, режисиран от Исабел Койшет и с участието на сър Бен Кингсли и Тим Робинс.

Една от основните цели на фондацията е повишаване на еко-културата на отделните граждани и бизнеса, създаване на отговорно отношение към околната среда и потреблението на един от най-ценните природни ресурси– водата и подпомагане на конкретни проекти в най-засегнатите райони на света.

Създател на фондацията е Roca group, световен лидер в създаването и производството на продукти за баня, който ясно съзнава своята огромна отговорност за опазване водните ресурси и устойчивото развитие на планетата. Ето защо, след като въвеждат принципите на устойчивост в дизайна, иновациите в продуктите и производствените процеси във фабриките си, решават да стартират тази глобална иницитива.

Може да станете част от събитието, като посетите Arena The Mall (бул. Цариградско шосе 115, ет.2) във вторник 28 септември в 11:00 часа.  Непременно разгледайте и www.wearewater.org

poster-a3-univ1