През октомври конференция “Green corporate strategy” от Икономедиа

Една чудесна новина: Икономедиа (издатели на Капитал и Дневник и един от първите ни партньори) ще организира голяма зелена конференция под името “Green Corporate Strategies”. Конференцията ще е на 29 октомври 2009 година и очакванията ни са много високи. Ще се видим там.

В България вече има много компании, локални и глобални, които правят стъпки към интегрирането на зелени политики в корпоративната си стратегия. Скоро това няма да е въпрос на лидерство, а на догонване. Зеленото вече е един от най-силните трендове, които променят пазара. Конференцията на Икономедиа ще е една прекрасна възможност за сверяване на часовниците с това, което се случва.


Коментари

 1. Здравейте,
  Проявявам интерес към събитието и бих желала да получа малко повече информация,която не успях да намеря на сайта http://www.economedia.bg/eventinfo.php?guid=584198

  Интересувам се :
  по какъв начин бих могла да присъствам на тази конференция ?
  има ли някакви изисквания?,
  за всички желаещи ли е достъпна? ,
  Каква е съответната такса и какво включва тя?
  Ако има и нещо от което съм пропуснала да се поинтересувам, но по ваше осмотрение би ми било полезно като информация ще се радвам да споделите с мен .

  Благодаря предварително за отделените време и внимание

  Ромина Николова

 2. Моля за малко търпение – ще пуснем информация за конференцията до края на следващата седмица. Ще си има собствен сайт, където ще намерите отговорите на всички въпроси.

 3. Защо не мога да изпратя два коментара по една и съща тема,като втория коментар е обяснение на първия?

 4. Темата ,която коментирам е тясно свързана с екологичните проблеми и запазването на параметрите на планетата Земя,и с това предпазването от мутаций на проекта Homo sapiens.Коментара ми е повръхностен анализ на фундаментални теми ,които се коментират от 10 години между няколко водещи научни института в света.Те са популярен коментар на физико-математични изводи,които са част от моя книга/непобликувана/.
  Не желая да участвувам във форума на 29.09.,поради убежението,че на него ще бъдат представени известни твърдения,не научни изводи,целящи напагане на изчерпани технологий,с комерсиална,политическа,дори военна цел/може би/,които софистично ще бъдат свързвани с проблемите на съвременния свят.Некомпетентността на младите специалисти от този саит,е причина да потърся друг български форум за коментар по темите,които ме интересуват.