През октомври конференция „Green corporate strategy“ от Икономедиа

Една чудесна новина: Икономедиа (издатели на Капитал и Дневник и един от първите ни партньори) ще организира голяма зелена конференция под името „Green Corporate Strategies“. Конференцията ще е на 29 октомври 2009 година и очакванията ни са много високи. Ще се видим там.

В България вече има много компании, локални и глобални, които правят стъпки към интегрирането на зелени политики в корпоративната си стратегия. Скоро това няма да е въпрос на лидерство, а на догонване. Зеленото вече е един от най-силните трендове, които променят пазара. Конференцията на Икономедиа ще е една прекрасна възможност за сверяване на часовниците с това, което се случва.

04 comments on “През октомври конференция „Green corporate strategy“ от Икономедиа

 • Romina , Direct link to comment

  Здравейте,
  Проявявам интерес към събитието и бих желала да получа малко повече информация,която не успях да намеря на сайта http://www.economedia.bg/eventinfo.php?guid=584198

  Интересувам се :
  по какъв начин бих могла да присъствам на тази конференция ?
  има ли някакви изисквания?,
  за всички желаещи ли е достъпна? ,
  Каква е съответната такса и какво включва тя?
  Ако има и нещо от което съм пропуснала да се поинтересувам, но по ваше осмотрение би ми било полезно като информация ще се радвам да споделите с мен .

  Благодаря предварително за отделените време и внимание

  Ромина Николова

 • Боян , Direct link to comment

  Моля за малко търпение – ще пуснем информация за конференцията до края на следващата седмица. Ще си има собствен сайт, където ще намерите отговорите на всички въпроси.

 • инж.Емил Бърдарски , Direct link to comment

  Защо не мога да изпратя два коментара по една и съща тема,като втория коментар е обяснение на първия?

 • инж.Емил Бърдарски , Direct link to comment

  Темата ,която коментирам е тясно свързана с екологичните проблеми и запазването на параметрите на планетата Земя,и с това предпазването от мутаций на проекта Homo sapiens.Коментара ми е повръхностен анализ на фундаментални теми ,които се коментират от 10 години между няколко водещи научни института в света.Те са популярен коментар на физико-математични изводи,които са част от моя книга/непобликувана/.
  Не желая да участвувам във форума на 29.09.,поради убежението,че на него ще бъдат представени известни твърдения,не научни изводи,целящи напагане на изчерпани технологий,с комерсиална,политическа,дори военна цел/може би/,които софистично ще бъдат свързвани с проблемите на съвременния свят.Некомпетентността на младите специалисти от този саит,е причина да потърся друг български форум за коментар по темите,които ме интересуват.

Comments are closed.