С какво се занимаваме тази седмица?

С много неща. Основните и най-близки до сърцето:

1.  Понеделник и вторник бяхме във Велико Търново и накроихме нови чанти от стари винили.  Новото този път –  преди да отидем имахме 24 чанти поръчани от една компания, и още 7 чанти поръчани предварително.  Много е приятно да кроиш с мисълта за конкретен човек и неговите интереси.  Става по-лесно.  Така направихме и специален лап топ модел за една симпатична архитектка и нейният apple с една идея по-голям от другите ни чанти (снимката с червен in, от винил на sofia architecture week). От тази колекция  вече ще имаме и няколко лап топ чанти за по-големи компютри.

lubkabenjamin-bell

2. В офиса днес имахме среща с Александър от start up за предстоящата им конференция на 27 април, тези дни очаквайте пълно инфо какво и защо.

3. пращаме информация за училището и се срещаме с лекторите, за да доизпипаме всеки детайл от програмата.

Предстоят ни среща за хубавия проект  карта на унищожените гори в България, да потвърдим участието на Маги в събитие на Junior Achievment, да минем през магазинчето на Михаелена, за да оставим някои от нашите продукти…и много други задачки и закачки.

поздрави от офиса


Коментари

  1. много ми харесва този подход на споделяне…

  2. Анастас, четем си мислите нещо 🙂 Точно се разбрахме утре да снимаме новите и да ги качим на сайта, така че гледай тия дни ще има новина със снимки 🙂

  3. Здравейте. Страхотна работа.
    Имам един въпрос към вас: От къде се сдобивате със стари винили. Художничка съм и за новия ми проект ми е нужен едноцветен син или бял винил. Бюджета естествено го няма, затова си мислех че бих могла да използвам гърба на стар винил. Много ще съм благодарна за малко информация. А на вашите проекти пожелавам успех

  4. Здравей Албена. Винилите ни ги предоставят от разни компании, с които работим или просто харесват идеята. Някои от тях са ни дадени и от рекламни агенции.
    Ако става въпрос само за един винил,ние ще ти подарим. Можеш да ми пишеш на bogy@gorichka.bg и да се уговорим.