Sofia Design Week: накрои си твоята чанта от стар болборд винил

Знаете за чантите ни.  Правим ги вече година и половина, доставя ни огромно удоволствие, подкрепяме дейността си с тях и нагледно показваме какво значи над-рециклиране (да направиш от боклук нов продукт с повишена стойност ).

Тази година имаме възможност да се включим в Sofia Design Week (за което много се радваме и благодарим, щото всичко по организацията изглежда супер, и вестника и имената, и откриването…)

1. Ще участваме в Design Shop – магазинче за книги и авторски продуктов дизайн; сред нещата ще има лампа от стари велосипедни части, ваза-сак, часовник с LED стрелки, захарница от захар и други такива супер любопитно звучащи неща.  Ние сме подготвили два нови модела, специално за 2рото издание на design week.  Магазинчето работи от 17.00 до 22.00 в двора на Академията.

2. Ще направим уоркшоп „Да скроиш чанта от билборд“ пак в двора на Академията от 10.30 до 13.30,  събота, 5ти юни, защото много готини хора се свързват с нас, че чантите им харесват и търсят определени цветове, шарки и дизайн.

chanti-kroene1 така се случва кроенето 🙂

за всички, които знаят как искат да изглежда тяхната чанта даваме възможност ‘направи си сам’ – винилите от нас (имаме много готини и разнообразни винили: на кока кола, от кампанията за биоразнообразие,винили от sofia architecture week, хонда и тн),

шаблоните също от нас ( за 3 различни модела),

креативността, кроенето и рязането от вас (ще имаме 2ма арт помощници, които са учили и се занимават с дизайн, ако някой има нужда от идеи и помощ).

Чантите ще са на цени  само за този уоркшоп и Sofia Design Week:

37 лв за лап топ,

did-011

30 лв за дамска чанта и

tote7

15 лева новия ни пазарски модел

pazarskaПоемаме обещанието чантата ви да е готова до седмица след като ги накроим в двора на Академията.

Там сме 🙂

One comment on “Sofia Design Week: накрои си твоята чанта от стар болборд винил

  • oneyedummy , Direct link to comment

    защо не работите за това да има по-малко боклук например; защо трябва една такава чанта да се продава толкова скъпо (да скъпо е), когато потребителят трябва да плаща не-повече от 1:10 от цената й, а фирмите, които си поръчват билборд реклама – останалото; защо например никой не работи заедно с рекламни агенции за повишаване цената на подобен вид реклама и включването в тази цена и на над-рециклирането на материала както и повишаването на цената на винила като вреден за околната среда продукт; защо никой не работи над намаляване на броя на появяващите на всеки метър билборд стойки и създаването на по-незъмърсяваща средата реклама – може би защото е по-лесно да седнете и да шиете тренд чанти

Comments are closed.