Три предстоящи интересни събития в София

През следващите няколко зимни седмици, в София ще се състоят няколко обещаващи събития, свързани с устойчивото развитие, на които искаме да отделим специално внимание.

Пасивни сгради

27 януари 2011
Интер Експо Център
НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПАСИВНИ СГРАДИ БЪЛГАРИЯ

Целта на тази конференция е да покаже напредъка и развитието на пасивните сгради в България, да представи успешни примери, да покаже необходимостта от налагането на този стандарта на политическо ниво, и да ни убеди, че пасивната сграда е много привлекателен бизнес модел.
Лекторите са професионалисти от цяла Европа, а организатор е ИГ Пасивни сгради България.

Необходима е регистрация

Официален сайт

Елекрически автомобили

10-11 февруари 2011
хотел Хилтън
ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ

Двудневна конференция, организирана от Министерство на икономиката и Софийска община. Програмата включва много сериозен набор от министри, европейски политици, представители на автомобилната индустрия, дори премиера и кметицата, които ще дискутират пазарните, политическите и техническите предизвикателства в тази индустрия. Ще бъдат представени и български инвеститорски проекти в произвеждането на електромобили и нужната за тях инфраструктура.

Програмата е тук,
регистрацията е безплатна.

Официален сайт

Форум Зелена Икономика

22 февруари 2011
Хотел Шератон
ФОРУМ ЗЕЛЕНА ИКОНОМИКА

Форумът се организира от вестник КАПИТАЛ и първото му издание има амбицията да е предостави възможност за дебат, обмяна на опит и добри практики между различните нива на управление, бизнеса, неправителствените организации и обществеността. Основният въпрос е „Може ли чрез зелени инвестиции да се постигне устойчив растеж, енергийна независимост, повече работни места и по-високо качество на живот в България?„, а отговорът ще бъде търсен от министри, обществени и бизнес лидери от България и Европа. Програмата е разделена на три части, най-общо политическа, общинска и бизнес.

Крайният срок за регистрация е 18 февруари. Цената е 100 лв.

Официален сайт

И разбира се, Форум Дом организиран от нас, ще е на 26 февруари 2011 в Модерен театър.

One comment on “Три предстоящи интересни събития в София

 • Тони , Direct link to comment

  Здравейте приятели,
  България и светът са в тотално разложение (политическо, икономическо, културно и т.н.). Но някъде Майка България все още е скътала някои свои чеда и ги е опазила от кръвния данък, наложен от управляващите – емиграцията- един префинен геноцид.
  Това са ония най-ценни чеда, които създават Прогреса, въпреки всеобщото разложение и които все още са тук.
  Ако имам време и интерес от вас, мога да ви запозная с някои българи, създатели на световен прогрес в своите области.
  Ще започна от прогреса в строителството.
  Всички знаем за проблемите с уплътняването и изолацията на сградите и как ООН се опитва да предотврати Глобалното затопляне (Климатичните промени) чрез своята доктрина „Устойчиво развитие“. Българско изобретение ще помогне значително както в този процес, така и в поевтиняването при изолацията на сградите. Така наречените Пасивни сгради вече ще станат толкова евтини, почти колкото обикновено строителство. Благодарение на наше изобретение – изолационни тухли по идея на един велик математик-физик и реализирани от Димитър Пройчев.
  Но за да не ви губя повече времето, по-добре вижте уебсайта:
  Натиснете тук > http://www.pasivni-sgradi.com
  До скоро
  Тончо
  Предложения:
  1. Ако осигурите клиенти, вие ще получите 5% от стойността на пасивната сграда, която ще построим.
  2. Ако осигурите клиенти само за тухли – ще получите 10 ст. на тухла.
  3. В сайта имаме страница „Архитектура“, която в момента е празна. Когато направим обща сделка, ние ще впишем вашия екшип в тази страница. Разполагаме с мощна система за интернет маркетинг, чиято сила може да се прояви най-добре на международно равнище. Затова тук в България още не сме я приложили. Тази система е в пъти по-мощна от системата на Google (AdWords), която ползвате, а е и безплатна… Ние сме уверени, че когато клиенти търсят в търсачките „строителство“, ние ще сме поне на първа страница (в Google излизат около 5 640 000 резултата…).
  4. Вдъхновението от евентуално сътрудничество ще покаже неподозирани възвожности… 🙂
  Тончо Бонев – маркетинг и дизайн


  Строеж на пасивни сгради


  http://pasivni-sgradi.com

Comments are closed.