Много яки тениски на Patagonia в магазин Пародия

Нашият любим магазин Пародия (ул. Гурко 27) вече предлага дрехи на Patagonia.

Цените варират между 59 и 155 лева (59-79 лв за блузи ; 65 лв – тениски ; 125 -155 лв – панталони и поли).

Поръчали са и от колекцията FW 09/10, където ще има сноуборд якета, панталони, качулки и тн.

img_8781-copy

img_9935

img_9937-copy

img_9922-copy

17 comments on “Много яки тениски на Patagonia в магазин Пародия

 • Ива , Direct link to comment

  добре де, не бяха ли стената представители на патагониа? стената преди имаха якета, скоро не съм минавала. някой знае ли? аз имам суитчър на патагониа и съм много доволна. купих си го от германия.

 • Явор , Direct link to comment

  Не знам коко яка трябва да е една тениска, за да дам 65 лева за нея :-/

 • valcho , Direct link to comment

  предпочитам да дам за патагониа от колкото за комерсиалния адидас 😀

 • Лили Колева , Direct link to comment

  Много са готини дрешите от еко памук! И излизат по-евтино, защото се носят по-дълго. Купих на брат ми една такава еко тениска (от Германия) преди повече от 2 години и още си я носи!

  Освен това и като дизайн еко тениските на Патагония са много готини.

  Да знаете еко памука се изплаща!

  Ето например отскоро купувам за малката ми дъщеря дрешки от органичен памук на Фруджи от http://www.organicproducts.bg – и те са малко по-скъпи от „обикновените“, но екото определено си струва и се изплаща.

 • elian , Direct link to comment

  „комерсиалния адидас“ – амън пък от тоя стремеж да сме НЕ комерсилни.
  Ако нещо те кефи – купуваш го, ако не те кефи – не го купуваш. Какво значение има дали е комерсиално или не ако ти харесва? Виж, ако се стремиш да се доказваш на хората колко си НЕ комерсиален, това вече е друга работа 🙂
  иначе наистина тениска за 65 лв си е бая. За качеството – ОК, но и цените им си ги бива.

 • Smel , Direct link to comment

  „Много са готини дрешите от еко памук! И излизат по-евтино, защото се носят по-дълго. Купих на брат ми една такава еко тениска (от Германия) преди повече от 2 години и още си я носи!

  Освен това и като дизайн еко тениските на Патагония са много готини.

  Да знаете еко памука се изплаща!

  Ето например отскоро купувам за малката ми дъщеря дрешки от органичен памук на Фруджи от http://www.organicproducts.bg – и те са малко по-скъпи от “обикновените”, но екото определено си струва и се изплаща.“

  Хахахаха – Снобарията яко трещи!!!!!!!!!!!!

 • Мит , Direct link to comment

  За тениска 65 лева наистина е малко много. Дори и да знам, че Патагония рабоси с тях за екологията. Но ако това е по- скоро психологическа граница то да не забравяме, че баш екото трябва да е произведено в България. Корабите не са на хлорофил.

 • Мит , Direct link to comment

  Колкото до снобарията ако тя те кара да правиш полезни и смислени неща защо не? По- добре от снобария отколкото от нечиста съвест. :-)))

 • me , Direct link to comment

  Хммммм….. и аз опазвам природата, често си взимам дрехи втора ръка 😉 Всъщност се намират доста хубави неща, запазени и почти всички маркови. Даже винаги има към 10-тима човека, които пазаруват за магазини (все пак дрехите в индийските магазини, Placebo и някои други не толкова известни са втора употреба).
  И този greenwashing не е никак полезен. Това, че за памукът не се използват пестициди в никакъв случай не означава, че си по-зелен, най-зелен. За да няма псевдо ефект е най-добре тези дрехи да се направят на достъпни цени, а защо не става тогава?
  Ако някой се чувства по чист пред съвеста си, когато си купува тениски от биопамук, хубаво. Но нека се замисли колко често пътува със самолет, например.

 • Красина Златева , Direct link to comment

  аз пък държа дрехите да са не само органични , но и етични! Етиката е изключително важна! Не искам дрехите да са направени с кървавия труд на някой друг.

 • гъбка , Direct link to comment

  Много е хубав магазина и идеята му също е добра,може не всичко да е еко,във транспорта на продуктите и труда на хората,но факта че се опитват да променят нещата към зелена посока е достатъчно важен.
  Чудя се какъв е шансът да създадем еко марка дрехи в България,мисля че ще има голям успех,ниски цени,еко транспорт,и възнаграден труд.Просто няколко хора с много идеи трябва да убединят зелена мисъл :).
  Пазарувам само от втора употреба заради ниския бюджет на студента,и съм много доволна, това е моят еко начин засега :).

 • Живко , Direct link to comment

  Патагония си градят имидж на много еко компания. Обаче произвеждат в Китай – вторият най-голям замърсител в света – и допринасят за това замърсяване.

 • Нели , Direct link to comment

  Има една книжка на основателя и собственик на Патагония. Казва се „Пусни народа ми да кара сърф“, в която човека обяснява какво им е толкова готиното на тяхната компания и на продуктите им и какви неща се опитват да правят за земята и хората. След като я прочетох с удоволствие бих си купила техни дрехи.
  Все така става. И да се опиваш да правиш нещо хубаво, в БГ няма да ти се доверят;))

 • woreva , Direct link to comment

  Parodia наистина е страхотен магазин и предлага най-разнообразни колекции, но истината е, че цените не отговарят на нашия стандрат на живот… което е жалко, разбира се, но какво да се прави 🙂

 • Rebel , Direct link to comment

  РђР· СЃРё РєСѓРїРёС… една тениска РЅР° Патагония чрез една приятелка РІ Англия Рё РјРё излезе СЃСЉСЃ 15 лв РїРѕ Йофтино. РќРѕ мисля, че РЅР° етикета РїРёС?Рµ, че Рµ мейд РёРЅ СЋ ес …

Comments are closed.