Тичай към Дом на киното на 5ти юни

… малко преди 19 часа, за да видиш новия филм на Ян Артюс-Бертран HOME по време на световната му премиера в над 50 страни.

home-poster1

Някак гъделичкащо готино ми е да бъда част от световната премиера на филм с нулев въглероден отпечатък. Още повече на един от любимите фотографи, а отскоро и посланик на добра воля към програмата на ООН по околна среда, Ян Артюс-Бертран.

За всички в София – 5 юни, Дом на киното, 19 часа.

За всички останали – 5 юни, специалния канал в youtube.

* интересна подробност за мен е също, че филмът е финансиран от силния моден консорциум PPR

09 comments on “Тичай към Дом на киното на 5ти юни

 • HOME—trailer | GreenTech-BG , Direct link to comment

  […] всички, които не могат да се възползват от поканата на Горичка и да бъдат в  Дома на киното в София утре, на 5-ти юни, […]

 • Владо , Direct link to comment

  Филмът е страхотен!!! Видео материалът е достатъчно красноречив относно дейността и последствията от човешката дейност. Надявам се наистина този филм да достигне до максимален брой хора.

 • Петко , Direct link to comment

  ами залата беше на 1/2 пълна. това много ме разочарова : (

 • Nina , Direct link to comment

  Филмът е наистина невероятен. Благодарение на горичка.бг получих информация за филма и имах възможността да го гледам в youtube. Трябва наистина да се замислим за последствията от нашата дейност и да се опитаме да предотвратим собственото си саморазрушение. Благодаря ви!!!

 • Жельо , Direct link to comment

  Ами силно разочарован съм. Голямо прекарване е да отидеш на кино и да си платиш и то какво да ти го пуснат от DVD. А и в пъти повече ми допадна филма „Неодобната истина“. Само дето никой не го интересува защото няма панорамни снимки :).

Comments are closed.