Горичка 2014: завръщане

И сега малко добри новини:

Имаме големи планове за новата 2014 година. След кратък застой, тази година се oчертава ударна.

Ето какво предстои:

 

 • Форуми – 2 бр.

През 2014 ще организираме два форума. Форматът ще е подобен на добре известните ни форуми от предните години (Здраве, Дом, Промяна, Храна, Родителство, Бизнес), но с някои съществени подобрения. Първият ще е през пролетта, а вторият през есента. През януари ще знаете датите и темите.

 • Горичка Филм Фест 2014 – 1 бр.

Спомняте ли си първия ни филм фест през 2011? От тогава се появиха доста нови заглавия и тази година ще ги съберем и ще ви поканим в рамките на една седмица да ги гледаме заедно. Не очаквайте само кино, а гости, дебати и действия.

 • МаМа – 2 бр.

МаМа е работното заглавие на един нов медиен проект, който ще започнем през тази година. Не е свързан с майчинство, нито с нечия конкретна майка, а само с имената на основните герои. Ще ви разкажем за него съвсем скоро, когато е готов.

 • И още нещо

Можете да очаквате няколко нови и важни книги (сред които новата книга на Ивон Шуинар), повече видео коментари, още съдържание в сайта ни, няколко партита и няколко неща, за които още не сме се сетили.

Така че, честита нова година! През тази да се виждаме по-често.

Всички събития на Горичка през 2014 година се случват с подкрепата на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. 

Logo3

 

 

 

 

 

Ако се сещате за още нещо, имате добра идея или просто искате да ни върнете една добра дума, пишете ни.

Маги, Йоанна, Еми, Наталия, Боги, Любо, Сашо

Аплодисменти по време на Форум Промяна 2011.

 

02 comments on “Горичка 2014: завръщане

 • Чохано Контохче , Direct link to comment

  БЛАГО-ДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА
  БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ГОРИЧКАТА СИ

 • Violeta Milova , Direct link to comment

  Stra se radvam za blog-ut ,za planovete Vi i ISKAM DA YCHASTVAM .Neka stilut mi na pisane ne Vi zablyjdava.Yspeh prez2014

Comments are closed.