От Green Innovation Forum

Green Innovation Forum (организирано от denkstatt и Икономедиа, с подкрепата на Глобул) се случи и имаше много интересни лектори и прекрасни презентации. Абсолютно си заслужаваше.

Тъй като няколко души ми я поискаха, качвам тук моята презентация, макар че без думи не е същото. Ако добре си спомням, започнах така: „В България вегетарианството се смята за психическо отклонение, колоезденето е за социално слаби, а зеленият маркетинг се прави по схемата „едно дръвче, шест вип лопати и дванадесет телевизионни камери“.“

View more presentations from Gorichka.

06 comments on “От Green Innovation Forum

 • Климентина , Direct link to comment

  да, наистина не е същото без коментарите ти.

  Любо, ако ти се занимава и имаш време – сложи по едно изречение под всеки слайд

 • Хриса , Direct link to comment

  Любо, благодаря, че качи презентацията.
  генерира все така позитивни отзиви.
  (само „смешката“ с вегетарианците остана неразбрана, поне от някои от колегите ми, които смятат, че неяденето на месо от моя страна е някаква странност и по-скоро претенция…)

 • Диана Георгиева , Direct link to comment

  Форума наистина си заслужаваше. Благодаря и за Вашата презентация. От доста време се занимавам с маркетинг, до този момент на не толкова „зелени продукти“, но след трансформация на възприятието ми за света (и аз съм от групата на тези, дето ги смятат за психически неустойчиви, защото не са привърженици на месото) започнах да се интересувам и от другите алтернативи. Този форум беше в точното време за мен.

 • Александър Чалъков , Direct link to comment

  Със сигурност форумът ще остави трайна следа във всички, които присъстваха!!!
  За мен лично се откроиха няколко презентации и изказвания, като една от тях беше твоята Любо!!!

  Поздравления и догодина пак……….. 🙂

 • Юлиян Спасов /AceXe/ , Direct link to comment

  Здравейте Горичка,

  Аз съм мениджъра на http://www.every.bg, който се занимава с видео интервюта. Тъй като в скоро време ще развиваме темата за зеления начин на живот, много бих искал вие да участвате. За съжаление обаче контакта ми с вас се оказа много труден, защото нямам e-mail или телефон, а през контакт формата никой не ми отговори. Затова пиша коментар тук. Ще ви бъда изключително благодарен ако ми отговорите на support @ every.bg.

  С уважение, Юлиян Спасов

 • Камелия Каменова , Direct link to comment

  Привет Любо,

  Аз лично бях особенно впечатлена от някой презентации и една от тях беше твоята(ако може на „ти“). Наистина беше уникална, но е факт, че без коментарите не е същото.

  Поздравления!

Comments are closed.