Поръчай предварително новата ни книга и …

darazdvijimneshtatacover… ще я получиш с доставка за наша сметка и с малък био подарък. За първите 50 гарантираме и по едно забавно послание от Маги Малеева.

Достатъчно е да ни изпратиш мейл на yoanna@gorichka.bg с име, брой книги и адрес за доставка. Плащането може да стане по банка, по epay, с кредитна карта или плащане на куриера (повече тук), така че в мейла ни напиши и как избираш да платиш.

Цената за една книга е 18 лв (с ддс). Доставките започват този петък, а тази оферта важи до 20-ноември-09.

Ако искаш да я подариш и ти трябва спешно – пиши ни и ще я получиш веднага опакована и готова.

Хайде, очакваме поръчки.

Аха, да, пропуснахме да кажем, че книгата наистина си струва.

О, да, и стани фен на книгата (на нашето издание) във Facebook.

Е, това вече е всичко. Засега.

03 comments on “Поръчай предварително новата ни книга и …

  • Бахар Мустафа , Direct link to comment

    Добра книга, но според мен цената му е малко висока за средностатистическият българин, който едва ли ще е доволен да даде 20 лева за да го учат къде да си изхвърли боклуците(смятам, че именно така ще погледне към тази тема, неговите бъдещи читатели).

  • Боян , Direct link to comment

    Тази книга по никакъв начин не е насочена към обикновения българин, а към мислещия и предприемчивия (а такива не са чак толкова много). Силно я препоръчвам на всеки, който се чуди дали има смисъл бизнесът му да тръгне в посока устойчиво развитие.

  • Климентина , Direct link to comment

    … и не става въпрос за изхвърляне на боклуците 🙂 в България според мен вече от една година говорим за много повече неща от изхвърлянето на боклуците…

Comments are closed.