Внимание – избягали военни делфини в Черно Море! (допълнена)

Сбогом и благодарим за пушките!
Сбогом и благодарим за пушките!

Тежко въоръжени делфини са дезертирали от Украинската армия и кръстосват Черно Море в търсене на женски. Не, не е смешно – всеки, който е бил в казармата (или е попадал на пийнал събеседник, който е бил в казармата) знае много добре какво означава военен в отпуска и какво е отношението му към възпроизводителните активности. В случая говорим за пост съветското настояще на Украйна, наследила единия от общо два отряда в света специално обучени за военни цели делфини (вторият принадлежи на САЩ, естествено). Новината е от ранга на слуховете, тъй като Украйна официално отрича съществуването на подобна военна единица. И все пак, според съобщението в руския Новости, след последната тренировка на петте военни делфина, само два от тях са се върнали.

В крайна сметка, твърдят независимите и анонимни експерти, опасността вероятно е временна. Оказва се, че делфините са чести нарушители на устава, но няколко дни след самоотлъчването се завръщат – живи, здрави и усмихнати. Точно като избягал войник, прекарал няколко дни с гаджето си.

повече от „авторитетния“ британски THE REGISTER

(допълнена на 14/03, 14:00 ч.) Дами и господа, спокойствие. Оказва се, че част от историята е измислена (понеже украинците наистина имат военни делфини) от находчив музеен служител, който публикува ето този фалшив документ, на базата на който РИА Новости вчера публикува информацията. Не е ясно с каква точно цел го е направил, но ако сте планирали почивка на Черно Море можете безгрижно да се цамбуркате в морето без бронежилетка.