Зелено порно с Изабела Роселини

„Когато се налага, мога да имам ерекция с дължина 2 метра“

Сигурно познавате италианската актриса Изабела Роселини като талантливата нощна певица в „Синьо кадифе“ на Дейвид Линч или от някоя от многото й други запомнящи се роли.

Най-вероятно не очаквате да чуете от нея да казва: „Когато се налага, мога да имам ерекция с дължина 2 метра„, облечена като кит с гиганстки розов пенис,

или да я видите в ролята на мъжка разгонена муха: „правя секс по няколко пъти на ден, при всяка възможност, с която и да е женска.

Историята на странните костюми и неприлични животински предложения започва преди няколко години. Робърт Редфорд предлага на Роселини да направят заедно серия от кратки филмчета за канала на Sundance (филмовият фестивал създаден от самия Редфорд). Идеята им е в тях да показват любовния период и сексуално поведение на различни насекоми и животни, да са образователни и подкрепени с научна информация, но разказани от актрисата, както тя си избере и с много хумор.

Така Роселини става сценаристка, режисьорка, муха, охлюв, богомолка, сьомга и много други в три сезона на краткия формат „Зелено порно“. Първият сезон открива за воайорите фетишистките навици на насекомите в разгорещени сцени, в които актрисата играе мъжкото насекомо. Вторият сезон показва подводния будоар на кита, сьомгата, морската звезда, калмарът и други, а третият сезон повдига въпроси свързани с комерсиалния риболов.

Секс сцените изискват най-различни костюми, някои от тях безумно неудобни. Роселини се намъква в ‘земен червей’ дълъг 10 метра, в който трябва да стои неподвижно в постоянна коремна преса с часове пред камерата, „имам нужда да се съвокупля с друг хермафродит, в поза м-м-м 69„, стене с дрезгав глас.

 

Какво научихме, след като цяла сутрин гледахме зелено порно?

Калмарът има три сърца и може да дава най-страстните 20-ръки прегръдки. ”Упс,” възкликва калмарът Роселини, “18-ръка прегръдка, другите две не са ми точно ръце, ако се сещата какво искам да кажа”.

 

 

Сьомгите се размоножават в преклонна възраст и сексът е последното в техния живот. След като хайверът е оплоден, сьомгите умират, а телата им стават храна за раци и червеи. Малките бебе сьомги се раждат и закусват директно със същите тези раци и червеи. Роселини, застаряваща сьомга, възкликва на фона на драматична цигулка “цикълът на живота и смъртта, живота и смъртта…

Паяците привличат женските си с танци, а тези които не виждат толкова добре и не могат да се насладят на апетитните паешки форми, биват прелъстени със серенада изсвирена на… паяжина. Сигурно повече щяхме да внимаваме в час по биология, ако вместо скучни термини, Изабела Роселини с три чифта очи ни разказва за сватбените подаръци и игри между някои паяци – мъжкият опакова в плътно бяло топче пресен улов от паяжината и докато възлюбената е заета да го разопакова успява да си достави удоволствие в засада.

Мъжката богомолка и търтеят правят секс, за който си заслужава да умреш, а охлювите си причиняват болка по време на сексуалния акт, защото това ги възбужда, „Садомазохизмът ме… разпалва„.

Водните кончета са безкрупулни любовници и почистват вагината на партньорката си преди секс, за сигурно бащинство. Аншоата е разкрепостена, предпочита груповите акции и зачева новото поколение в дива оргия със стадото.

В специална серия наречена, „Ковчегът на Ной“, Роселини задава и въпроса „Възможно ли е всички двойки да са хетерoсексуални?“ и с момичешко хихикане облечена като гущер ни разказва за липсата на мъжки във вида и непорочното зачатие: женските симулират секс и така предизвикват отделяне на хормони, които спомагат за зачеване на дъщерите им. Има видове като пингвините, които са партньори за цял живот, и такива, които не могат да се задържат със същата муха и 5 минути. Разнообразието в природата и секса на животните е огромно, хетеро и гей, хермафродити, транссексуални, моногамни и полигамни, садо и мазо и никой никого не съди, заключва Роселини.

Ето и един от любимите ни епизоди: „Перверзни ли са делфините?“

Сещаме се за много актьори, които избират кауза и се посвещават на нея – Лео ди Каприо, Ед Нортън, с инициативите му да помогне на бедни семейства да станат по енергийно независими, Камерън Диаз и участието й в кампании за пестене на енергия, Натали Портман, Джордж Клуни и много други.

С нетърпение очакваме и първата българска кино или тв звезда, която с постоянство да подкрепя кауза свързана с опазването на околната среда (почистване на паркове се брои за половин точка).

Какво е вашето зелено порно име?

Гледайте всички видеа от Зелено порно