5 от най-добрите публикации от блога на Горичка за Форум Родителство 2010

Вече може да преброим на двете си ръце, оставащите часове до началото на Форум Родителство 2. Чудехме се какво ще правите през това време? Логичното предположение е, че ще се позабавлявате като за петък вечер, ще похапнете, ще гледате някой филм и ще поспите, за да сте свежи за утре. Тук се намесваме и ние, като на вниманието ви предлагаме класация на 5 от най-добрите публикации от блога на Горичка, които подпалиха интереса в дните предхождащи първото издание на Форум Родителство през миналата година. Така към дейностите за оставащото време може да добавите четене и гледане на интересни видеа. Чакаме ви утре сутрин 🙂


cover6 вица за деца, майки и бащи

yoda-300x227Чудя се защо: мъдър текст за мъдростта на деца

ted_logo_4

5 + 5 = 5 Яки TED речи за родители (повечето имат български субтитри)

kolelotandem

Баща ми, бояджията: за главните действащи лица в нашата лична драма. Страхотен текст за ролите на родителите в семейството.

juul-300x180

Твоето компетентно дете е една от най-интересните книги за родителство, която ще излезе на български за първи път, не кога да е, ами точно на Форум Родителство. И да знаете, няма нищо случайно: миналата година сме публикували интервю с автора на книгата Йеспър Юл. Той говори за това как се отглеждат щастливи хора.