Десет причини да сте на Форум Промяна в събота

Форум Промяна е най-новата ни инициатива и по всички личи, че ще е много силно начало. Решихме да не ви оставяме място за колебание дали да дойдете или не. Събрахме десет причини, за да ви навием:

1. Заради публиката

1

Може и да е странно, но сме готови да заявим, че на форумите ни си струва да се ходи, колкото заради лекциите, толкова и заради публиката. Форумът е място за срещи, разговори и нови познати. Елате, за да прекарате един прекрасен ден в компанията на хора, за които сигурно ще се чудите къде са се губили през цялото това време.

2. Заради промяната

2

Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш.“ Всички форуми, които сме правили до сега са били за промяна. Винаги сме вярвали, че има надежда, защото дори и в най-заплетените области, промяната е неизбежна и почти винаги се случва заради една шепа хора. Елате, за да се вдъхновите, да съберете сили, да споделите опит и да започнете своя път на промяна.

3. Заради детайлите

3

Спомняте ли си дърводелските работилници, пиано-бара, фермата с червеи или поляната с истинска трева и огромни възглавници от стари билборди? Този път отпред ще има кино-зала, съвременно изкуство, коледни подаръци от книжарницата, зимен чай на бара, и уроци по връзване на въже. Елате дори и без да влизате в залата, само във фоайето ще са приятни часове в добра компания.

4. Заради сцената

4

За да създадем декор за изключителни презентации и място за разговори с модераторите досега сме използвали палатки, стари хладилници, светещи луни, златни завеси и прочие. Сцената е място за разговори, дискусии, музика, филми, театър, игри. Елате, за да сте част от едно цяло незабравимо преживяване.

5. Заради модераторите

6

Този път освен Маги, модератор ще е издателят Манол Пейков от Жанет 45, може да ви е познат вече от участието му на Форум Бизнес и от представянето на „Твоето компетентно дете“ на Форум Родителство. С присъствието си на Форум Промяна той почти ще завоюва Големия Шлем от форуми и това не е случайно. Манол лесно взима думата и трудно я дава, но някак все му се разминава.

6. Заради настроението

5

Защото навън се стъмва все по-рано (това не подлежи на промяна), а новините от света са все по-притеснителни (а това да), се стараем да правим всичко възможно Форум Промяна да е среща с доброто настроение. Елате, за да прекарате добре, да се забавлявате, да се изкефите. Ако някой иска да се напие от радост, барманите са насреща.

7. Заради мечтите

7

Може би сте оптимисти, а може би песимисти, но със сигурност имате мечти. Невъзможни и възможни мечти. Форум Промяна се случва, за да не забравяме да мечтаем и за да споделяме смелите си мечти с другите. Елате, за да сте част от мрежата на мечтателите, заради силата на повечето съмишленици.

8. Заради яденето

8

Безплатни неща нямало. Да, ама не. На Форум Промяна има сандвичи и кисело мляко с ванилия за всички. Без майтап. Елате да ги опитате, а ако после ви се доспи, седалките в залата са изключително подходящи за целта. Само дето са розови, внимавайте какво сънувате.

9. Заради музиката

9

Освен многото музика, която е важна част от програмата, очакваме и ударна порция свеж хип-хоп. Wosh MC и FeeL от The Top Stoppers ще ни заредят с мощни рими от сцената.
Елате, за да се слушате на живо саундтрака на форум Промяна.

10. Заради лекторите

10

Разбира се, ако освен всичко изброено до тук, ви остане време, за да гледате и изключителната група от хора, които ще дадат смисъл на първия форум за промяната, можем да ви гарантираме, че ефектът ще е паметен.
Елате, за да подкрепите тринадесет вдъхновяващи презентатора, готови да говорят за промяната в света и у нас, в близките, в непознатите, в земеделието, в идеята ни за нормалност, в изкуството, в правата ни, в климата и още. Всичките са важни.

ФОРУМ ПРОМЯНА
26 ноември 2011

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

02 comments on “Десет причини да сте на Форум Промяна в събота

  • Юлия Николова , Direct link to comment

    Хора, много искам да дойда, но някой ще ми обясни ли къде?
    Благодаря!

  • йоанна , Direct link to comment

    здравейте, Форум Промяна ще бъде в Модерен театър, ул. Върбица 12. Билети можете да си вземете от магазини БиоМаг, онлайн при нас (линк ‘регистрирай се’ по горе) и в мрежата на ивентим.

Comments are closed.