Десет причини да сте на Форум Родителство в събота

Хоп, ето го и традиционния рекламен текст за предстоящия форум. Този път сериозно: не пропускайте Форум Родителство 2011, няма друг такъв. А и в събота ще е студено и ще вали.

Ето и една малка селекция от десет причини, с които да ви убедим да дойдете:

1. Протестите

protest

Може би в последните месеци ви се е приискало да се включите към някоя група протестиращи, но за съжаление в момента изборът на компания и каузи за протести в България не е особено привлекателен. Елате на Форум Родителство, компанията е прекрасна, каузите са изключително смислени, а настроението е приповдигнато протестно, а ако някой ви изкефи можете да викате и да пляскате, колкото си искате.

2. Детството (ти)

maikaidete

От както психоаналитиците превзеха света, в детството откриваме всички отговори на въпроси като „защо съм такъв пич/тъпак“, „защо обществото ни е такова“, „защо не обичам мляко с ориз“, „защо само въпроси със защо задавам“ и други. На Форум Родителство сме строили ясните отговори на всички въпроси в редица.

3. Почивката

sedalki

Събота е почивен ден и сме напълно на ясно с това. Форум Родителство си е цяла почивна станция, ще си тръгнете отпочинали и заредени със свежи идеи. Креслата в залата са нови, удобни и ако много ви се доспи, стават за кратка дрямка. Този път са решени в бонбонени цветове. Във фоайето пък сме направили огромни възглавници от стари софийски билборди, на които може да се седи и лежи.

4. Децата

dete

Децата са добре дошли на форума. Можете да ги оставите в някоя от четирите ателиета (Бъдеще сега, Архитектурна работилница, Валдорф, Забавна математика), за половин или за цял ден. Можете да ги вземете и в залата, но ако много започнат да викат, помолете ги да бъдат тихи, ще има и хора без притъпените усещания за детски шум на младия родител.

5. Веселбата

veseli

Ще има бар, добре зареден с необходимото за преживяване на родителски форум субстанции. В био версия. Ще има музика, кратки филми, готини хора, дребни детайли, които да ви усмихнат.

6. Бозата

bar

Както винаги, обядът е безплатен. Този път сме подготвили и изненада за всички: рязко връщане към спомените от детството с по една от боза на Harmonica.

7. Модераторките

модераторки

Както и миналата година модераторките са Василена Доткова, автор на книгата „Близо до бебето“, и Маги Малеева от Горичка. Тяхна е грижата за настроението на сцената и за въпросите към лекторите. Момичетата си ги бива.

8. Гъдулката

гаду

Да, на сцената ще има гъдулка и гъдуларка. Форумите ни не са скучни конференции, напротив опитваме се да предложим ритъм на целодневното преживяване, така че всеки път, когато ви доскучае и хоп, нещо ново. Музиката винаги е важен детайл.

9. „Твоето компетентно дете“

juul

Твоето компетентно дете“ е една от най-яките книги за родителство, която ще излезе на български за първи път, не кога да е, ами точно на Форум Родителство (евала, Жанет 45). Ще има вълнуващо представяне, а освен нея в книжарницата на Горичка във фоайето ще имате огромен избор от всякакви книги по темата, както и тениски, стари игри, слингове и кво ли още не.

10. Лекторите

lektor

И след всичко по-горе, само да не пропуснем да кажем, че този път лекторите са пет-на-де-сет. И всички те са се подготвили с вълнуващи презентации. Нямаме търпение вече.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ФОРУМ РОДИТЕЛСТВО 2011

05 comments on “Десет причини да сте на Форум Родителство в събота

 • lora valeri ignatova-cenova , Direct link to comment

  shte prisastvame cqloto semejstvo

 • Боряна Радева , Direct link to comment

  Предвиждате ли ФОРУМ РОДИТЕЛСТВО и в други градове?

 • Петя Савова , Direct link to comment

  Очаквам подобно събитие и във Варна. Сигурна съм, че ще има доста заинтересовани родители.

 • Десислава Георгиева , Direct link to comment

  Чакаме ви и във Варна 🙂

 • Катерина , Direct link to comment

  Колко малки деца ще могат да се включат в ателиетата?

Comments are closed.