Как Aha!Car популяризират споделеното пътуване

shutterstock_109031264

Свежите агенти от Aha!Car потвърждават подозренията ни, че, ако не намерят път, ще прокарат нов. Планът им за популяризиране на споделеното пътуване из татковината и отвъд включва коопериране с големите БГ общини и първата победа е съглашателството с Перник. Съвсем логично, предвид огромния брой коли, пренасящи  човекоединици оттам към София и наобратно в рамките на понеделник-петък. На заглавната на общината вече се мъдри вежливото приложение, разработено от Aha!, с което всеки доста бързо и лесно може да намери своя вариант за излаз от града на миньорите.  Надлежната ни проверка установи, че цената на пътуването е 2 лв., което, съгласи се, си е супер. Като се добави и радостта от това да се движиш в компанията на хора с подобно на твоето мислене, знаейки, че правиш добро и на природата, звучи идеално.

Водят се преговори и с редица други общини за насърчаване зелените практики в придвижването на подопечните им. Дано скоро повече институции си кажат „Aha!“ и въведат приложението за споделено пътуване.

Така че, присъединявай се, доволно по-добре е да преодоляваме пречките по пътя към евентуалното светло бъдеще заедно.

Аha!Car

05 comments on “Как Aha!Car популяризират споделеното пътуване

 • Красен , Direct link to comment

  Страхотно е това! Наистина публичните институции трябва да подкрепят този проект! В крайна сметка, това ще направи обществото ни по-зелено и задружно,нали?

 • Калоян , Direct link to comment

  Тези „свежи агенти“ или наливат много пари в PR или просто им се получава 🙂

 • Ива , Direct link to comment

  Споделеното пътуване е една прекрасна зелена идея и пожелавам много късмет на създателите й и на добър път на споделящите 🙂

 • Милен , Direct link to comment

  Сайта изглежда ОК! Идеята не е нова, но начина по който я популяризират е интересен. Със сигурност ще ги препоръчам на приятели, които търсят транспорт. Регистрирах се и аз като превозвач и веднага след като организирам първия си трип по тази схема ще споделя.

 • Стела Пройчева , Direct link to comment

  Идеята за такъв сайт е супер. В чужбина от доста време се практикуват подобен тип пътувания. Спестяват се доста пари и се запознаваш с нови хора. Пътувала съм така и всичко е точно, препоръчвам 🙂

Comments are closed.