Новата ни инициатива: МИКСЕР – на бар с Горичка

mixerfb1Въодушевени от подкрепата, която получихме за форумите, решихме да продължим да събираме позитивната енергия по-често и да създаваме възможности за разговори, нови идеи и интересни запознаства. Под името МИКСЕР започваме серия от вечерни събития, които да се случват в готин клуб, с приятна музика, сериозни бармани, много настроение и добра компания. А една малка част от вечерта ще отделяме на няколко презентации от специални гости.

Вратите отварят в 19ч, след работа, интересната част ще започне малко след 20ч, а след това ще можете да прекарате колкото време искате в разговори, запознанства или дори танци.

Първият МИКСЕР е вече официално в програмата. Запишете си: 5 април 2011 година. Ще е на тема мобилност, с презентации от Апостол Дянков (БАЕПС), Теодор Василев (Велоеволюция) на живо и Шай Агаси (Better Place) на видео. Модератор отново ще е Маги Малеева.

Входът е безплатен, а изходът е по желание. Ако ви е харесало и ако не сте изхарчили всичко на бара, ще можете да оставите, колкото решите в една купа с миксер на излизане.

Много сме благодарни на Рено Нисан България за доверието в една чисто нова инициатива, на клуб Culture Beat за готовността, с която ни приеха, на Fontan2 за дизайна и на Нели за помощта. Надяваме се, че Миксер да стане една от най-приятните и успешни инициативи, които сме поемали.

МИКСЕР от Горичка във Facebook

mixerformula