Видео: Зеленото бизнес предимство

Миналия месец направихме нещо ново и за нас – снимахме видео за обучението. Спряхме се на следния формат: кратко (става за споделяне във Фейсбук), свежо (с реални примери от фирмите) и приятно (както се случва много при нас). А целта ни беше да ви покажем страхотните мениджъри на някои от компаниите, които преминаха през програмата. Да видите какво се е случило след това в екипа, какво ги е вдъхновило, какво са постигнали, какво им предстои. Да прецените дали няма да е полезно и интересно и за вас.

Зеленото Бизнес Предимство from gorichka on Vimeo.

Супер сме благодарни на всички, които откликнаха толкова искрено и се раздадоха докрай: Нада Тошева от БДЗП, Влади Давчев от Sagitta Company, Наталия Ганчева от Пощенска банка, Силвана Христова от Нетинфо, Калин Ненков от Тенис клуб Малееви, Камен Кръстанов от Био България. За малко да видите и Камелия Славейкова от Шел – уви, програмата й беше пълна и не позволи.

Нямаше как да минем и без лицата на обучението – Маги, Климентина и Боян. Зад кадър останаха, но дадоха много Любо Ноков, Любо Брестнишки, Йо и Пешо.

А сега нямаме търпение да снимаме част от обучението на следващата компания, с която ще работим! Защо не и твоята?